foto1

Aktivitet Vullnetar

Me rastin e ditës botërore të doktorëve sot vendosëm një mesazh inkurajues dhe motivues për të gjithë doktorët që po punojnë pa rreshtur për të mirën tonë. Ky mesazh do të qëndrojë në këtë vend deri në përfundimin e kësaj pandemie.

Qëndroni të fortë, të gjithë jemi me JU !

Me respekt,
Plisat Prishtinë.
31.03.2020