foto1

KF Drenica 1-3 KF PRISHTINA

Pas ndërrimit të kryesisë së grupit, kjo ishte udhëtimi jonë i parë jasht Prishtinë, me zotimin se do të vazhdojë gjat gjithë kampionatit kjo përkrahje ndaj Prishtinës, si mrena ashtu dhe jashtë. Veç tjerash, transparenti i ri me sfond të bardhë do të jetë transparenti kryesor tash e tutje në udhëtimet tona.

KF Drenica 1-3 KF PRISHTINA

Urime PRISHTINË !!!
22.02.2020