foto3

“GJITHMONË PAS TEJE”

Udhëtimi tjetër me sukses vazhdoi në qytetin e Gjilanit. Për fat të keq, ne grupi jonë, shumë vite nuk e kemi fatin t'i kemi kushtet sikur musafirët në Prishtinë, me stadiume, tribuna, siguri, rahati luksoze, por me hyrje me baltë, "tribuna" me liqe, e m ...

foto1

KF Prishtina 3-2 KF Ferizaj

Ne shkallet e jugut, pas nje kohe te gjate jane rikthyer "dyshtagëshat" në përkrahje të Prishtinës. Në javët në vazhdim kopi do të pasurohet me risi të shumta sa i përket materialeve punëdore.Urime PLISA 04.03.2020

foto1

KF PRISHTINA 0-0 FC Ballkani

Pas "kalimit" në Jug, kjo ishte dita që krejt qyteti priste që interesimi ta zgjonte masën, i cili edhe ndodhi. Jugu, njëzëri përgjatë lojës u mundua t'i jep krahë klubit të zemrës, ku në fund nuk rezultoi më shumë se rezultati 0 me 0. Mesazhet e ngritur ...

foto1

KF Drenica 1-3 KF PRISHTINA

Pas ndërrimit të kryesisë së grupit, kjo ishte udhëtimi jonë i parë jasht Prishtinë, me zotimin se do të vazhdojë gjat gjithë kampionatit kjo përkrahje ndaj Prishtinës, si mrena ashtu dhe jashtë. Veç tjerash, transparenti i ri me sfond të bardhë do të je ...