pl-f5

Në stërvitje për mbështetje të klubit

Meqë hyjmë në javën më kritike të sezonit në superligë, sot pasdite ishim në stërvitjet e klubit në Bërnicë. Gjithë ekipit i’u theksuam se kemi besim të plotë në ta, dhe se jemi të bindur që bashkarisht do t’i mundim gjithë kundërshtarët tanë, dhe se ajo arrihet vetëm në mënyrë të bashkuar.

05.07.2020