foto3

“PA TY PRISHTINË, UNË JOM JETIM”

Klubi jonë i zemrës sonte triumfoi ndaj KF Drenicës në ndeshjën e parë gjysmëfinale në Kupë, me rezultat 3:0 dhe me shumë gjasë ndodhemi në finale. Edhe pse nuk ishim prezent në tribuna, ne prapë nuk e lamë vet klubin dhe ishim mbi pllato në përkrahje të Prishtinës!

Për fund, mbani “Distancë sociale nga klubet sezonale”.

FORCA PRISHTINË

02.06.2020