Polish_20200620_212006853

Prishtina i “ç’rrënjos” hithat

Sërish bindëse, sërish Prishtina. Pa marrë parasysh motin e ligë, djemtë e Dallkut e kishin përkrahjen tonë nga pllatoja prapa Jugut. Përballjën e radhës do ta kemi kundër klubit KF Llapi nga Podujeva. Me po të njejta aspirata, fitore dhe me hapa të sigurta drejt titullit të kampionit.Shpresojmë se javët në vazhdim t’i kthehemi shkallëve të stadionit, e bashkë me ne edhe klubi jonë drejt trofesë.
Urime Prishtinë!
KF Prishtina 4-1 KF Dukagjini
20.06.2020